LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Ексклузивни апартаменти в Chantrer Residence

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / ГР. БУРГАС / КВ. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ / ДО МОРСКАТА ГРАДИНА   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
39 900 – 173 100
870 €/м² – 1 255 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
43.47 м² — 137.98 м² Арх. планове

Етажност:
18

Стаи:
1-4

Спални:
0-3

Бани:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
LXH-94325
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Burgas (BOJ): 11 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
  • Гледка към парк
Строителство
  • Тухла

Ексклузивно от LUXIMMO - 13 бр. нови жилища в Chantrer Residence.

Представяме Ви ексклузивни апартаменти за продажба в най-новия модерен комплекс - сграда от смесен тип в сърцето на град Бургас.

С отличното си местоположение на бул. Демокрация, резиденцията предлага едновременно лесен достъп до ключовите пътни артерии и центъра на града, Морската градина, плажа и същевременно с впечатляващ панорамен изглед към целия Бургаски залив.

Концепцията на този проект - висок стандарт на обитаване.

Дизайнът на сградата съчетава комфорта, уюта и динамиката на най-добрия морски град за живеене в България. Стилът е модерен, с изчистени линии и обемни форми, характеризиращи композиция от елегантно градско звучене. Стъклената сградна облицовка - триплекс, ще се откроява на фона на предвиденото естествено озеленяване на територията, съгласно проект за паркоустройство и благоустройство.

Все по-предпочитани, сградите от смесен тип съчетават в себе си не само удобството всичко да е в близост до дома, но и спокойствие от сигурността. Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка откриваща се от четирите изложения на сградата и централното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция.

С разгъната застроена площ от 48 260 кв.м в сградата се предвиждат общо 231 жилищни единици. Апартаментите се издават завършени по Български Държавен Стандарт, с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени Ел. и ВиК инсталации, както и входни врати. Жилищата се отличават с практични планировки и правилни форми. Със своите 18 етажа, сграда CHANTRER Residence е проектирана така, че да предложи на обитателите си високо ниво на комфорт, чрез функционални разпределения и прилагане на висококачествени материали в строителното изпълнение.

Предвидени са и луксозно завършени общи части с подови настилки от естествен камък гранит и гранитогрес, мазилки и латекс, ефектни стъклени парапети.

Резиденцията е от смесен тип:


  • На подземен етаж "минус едно" е обособена търговска площ от 2392 кв.м, с бърз и лесен достъп от булеварда. В допълнение на междинен етаж ще са разположени офиси и сервизни помещения.
  • На партерен етаж ще има три различни по големина магазина.
  • На първи етаж над партер са разположени търговски и площи с различни квадратури.

Сградата разполага с 3 подземни паркинг нива с гаражи за живущите, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият от петте сутеренни етажа, ще бъде на тяхно разположение.

360° панорамни гледки към града и морето.

CHANTRER Residence е създадена за ценители на красивата панорама, откриваща очарованието на града и морето.

Издигнат на 60 метра над града, комплексът с привилегированата си локация ползва отличната градска инфраструктура и дава усещането за съвременен начин на живот. Комбинацията от първокласен квартал, с добра заобикаляща среда, морски въздух и връзка с природата, сигурност, възможност за отдих и организация на свободното време, бърз достъп до централната градска част, Бургаски свободен университет, училища и магазини – определя високия стандарт на обитаване, непреходна стойност на жилищата, което прави имотите привлекателни и с по-добра перспектива в качеството на инвестиция. Трудно може да се намери по-добро място за инвестиция в град Бургас.

Тенденцията и интересът към високия клас имоти в сградите от смесен тип има позитивен тренд на растеж в последните години. Цените се диктуват преди всичко от локацията на имота, стойността на допълнителните услуги, качеството на вложените материали и изграждането им.

Свържете се с нас за професионална консултация относно интересуващия Ви имот в този отличителен жилищен проект в Бургас.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.08 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Бургас / кв. Зорница
Бургаска област, България

Площи: 43.62 м² — 136.20 м² Спални: 1 Етажност: 8

Цена при запитване
Апартаменти ново строителство
гр. Бургас / кв. Славейков
Бургаска област, България

Площи: 50.84 м² — 124.75 м² Спални: 1-3 Етажност: 8

Цени   48 296 – 118 515
Апартаменти ново строителство
гр. Бургас / кв. Лазур
Бургаска област, България

Площи: 74.95 м² — 93.55 м² Спални: 1-2 Етажност: 5

Цени   104 576  100 358 – 105 992
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.08 MB)

 Изтегли план  1