LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Производствена сграда в комуникативен район

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / БЛИЗО ДО ГР. БЛАГОЕВГРАД   На картата
Цена  
690 000 517 500
146 €/м²
Тип:
Склад, Фабрика и индустрия, Цех, Промишлено хале, Промишлена сграда, Бизнес, Промишлен парцел

Обща площ:
3553 м²

Площ на парцела:
8130 м²

Етаж:
3

Референтен номер:
BFS 0600
Инфо пакет

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 80 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла

Производствени сгради с разгърната застроена площ от 3553 кв.м. Сградите са шивашки цех с регулационно отреждане „за производствени, складови и търговски дейности” и е ситуирана във вътрешността на урегулиран имот с площ от 8130 кв.м.

Описание на бизнеса:
В пристройка към основната триетажна сграда са разположени: уширение на съществуващите складове на първи и втори етаж, както и административни офиси за нуждите на фирмата. Складовите помещения са предвидени за складиране на текстилни материали. За доброто функциониране и зареждане на складовете е изградена широка стълбищна клетка и е предвиден товарен асансьор с размери 150/200см.

В началото на административния сектор, при входа на сградата са изградени контролен пропуск и помещение за дежурна охрана на обекта.

Изпълнението на сградите е монолитен стоманобетон за стени и подове и стоманена конструкция с Л.Т. ламарина с топлоизолация, тип „сандвич” за покрива. Сградите са с положени ВиК, Ел. и др.инсталации. Обектът е напълно изграден, с ПВЦ дограма и врати, вътрешни преградни стени от тухла и гипсокартон, вътрешни мазилки по стени и тавани. Самостоятелни санитарни възли на всяко ниво. Оформена външна фасада с изолация на всички сгради, включително пристройките и надстройката.

Производствените сгради са разположени на равен терен, с лице на асфалтиран път, в регулацията на с. Стоб, общ. Кочериново, обл. Кюстендилска. Село Стоб се намира на 15 км. от гр. Благоевград, с изградена и подържана инфраструктура, благоприятно комуникационно и транспортно местоположение, с добре организиран междуградски транспорт - на всеки кръгъл час. Районът е с изградени жилищни и стопански сгради и е предпочитан за еднофамилни къщи. Над селото се издигат известните Стобски пирамиди, които са сред най-красивите скални образувания в България, и са със статут на природна забележителност, включени в списъка на 100-те национални туристически обекта. Възможна е промяна на предназначението на имота в хотелски комплекс или производствена сграда с др. предназначение.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти