LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Парцел в Банско

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / ГР. БАНСКО / ЗАД ХОТЕЛ ''ТАНЕ" / УЛ. ПИРИН   На картата
Цена  
99 000 (без ДДС)
239 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
415 м²

Площ на парцела:
415 м²

Референтен номер:
EN (plot) - 17519
Инфо пакет

Разстояния
160 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
  • Магазин за хранителни стоки: 20 м
  • Спирка: 1 км
  • Болница: 5 км
  • Училище: 500 м

Уникален ъглов парцел за продажба, разположен в най-уредения нов квартал на ски курорта Банско.

Единственият останал свободен парцел в най-добрия район на ски курорта, само на 5 минути пеша от кабинковия лифт, 3 минути пеша до главната улица "Пирин" и най-луксозните хотели "Лион", "Перун", "Кемпински Гранд Арена". Кварталът се характеризира с изключително добре оформена заобикаляща среда, само нови и красиви сгради наоколо, новоизградени чисти улици и тротоари, отличен избор от магазини, супермаркети и ресторанти наоколо. Тук няма да видите никакви строежи, никакви изкопи или кални улици. Кварталът е напълно оформен и завършен. Без съмнение, това е мястото в Банско, където ще се почувствате в истински модерен европейски курорт, спокойна атмосфера, чудесни гледки към планинските върхове. Друга важна екстра е, че кварталът е напълно газифициран.

Парцелът се намира в регулацията на града и е с площ от 415 кв. м. Параметрите на застрояване позволяват израждането на 4 етажна сграда с максимална обща РЗП около 1800 кв. м. Еднофамилна планинска къща или луксозен апартаментен комплекс, със сигурност това е правилното място. Парцелът е подходящ също и за изграждането на търговски имот, магазини или шикозен ресторант.

В зависимост от плановете на новия купувач, специалистите от нашия местен офис могат да помогнат с всички необходими документи и разрешителни. При желание нашата дъщерна компания Anabella Projects може да помогне и с архитектурните проекти, пълен мениджмънт на строителния процес и супервизия през цялото време на строителството.

В случай, че имате сериозни намерения към Банско, ние определено препоръчваме да разгледате първо този парцел.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти