LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Разработен бизнес - клиники за индийско лечение в гр. Банско и София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / ГР. БАНСКО   На картата
Цена  
178 981 (без ДДС)
1 790 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Бизнес

Обща площ:
100 м²

Етаж:
1

Референтен номер:
SOF-118837
Инфо пакет

Разстояния
1 км 2 км 160 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 2 км
 • Център на града: 1 км
 • Летище Sofia (SOF): 160 км

Представяме разработен бизнес за продажба - две клиники за индийско лечение и терапия, едната е в идеалния център на гр. София, а другата е в престижния и популярен планински град Банско. И двете клиники са успешно функциониращи, популярни със своите практики и имат постоянни клиенти.

Предмет на продажба са:


 • бизнесът;
 • стандартите;
 • опит;
 • репутация;
 • база данни от клиенти;
 • уеб сайтове;
 • запазени марки;
 • без недвижимите имоти.

*Посочените площи и етажност в офертата са формални.

Клиника в топ центъра на София

Клиниката в София предлага лекарски преглед, лечение и профилактика с билкови лекарства и специализирани терапии без престой в клиниката. Тя е първата клиника в столицата, в която лечението и терапиите се извършват изцяло от индийски специалисти – лекар, специалист по аюрведична медицина и опитни терапевти.

Разположена е на две нива и разполага с луксозна приемна с рецепция, декорирана тематично. Прегледите и консултациите се извършват в лекарски кабинет, в който са обособени две работни места – съответно за лекаря и преводача от/на английски, който посредничи в комуникацията с пациентите. Аюрведичните терапии се извършват в два кабинета с автентично аюрведично оборудване, включващо: масажна маса, парна баня и стойка за терапия „Широдара“. Обособен е и трети кабинет, в който се извършват апаратен лимфен дренаж и други процедури. И трите помещения разполагат със собствен санитарен възел. Служителите на клиниката ползват специално обособена стая за почивка. На второто ниво на клиниката са разположени луксозен мениджърски офис, баня и тоалетна.

Клиника в Банско

Съчетанието от луксозна атмосфера, чист планински въздух и персонализирано лечение предлага най-добрата възможност за постигане на максимално добри резултати от проведеното лечение

Създадена през 2015 г., клиниката в Банско е първият индийски център в България, който работи по класическата програма на аюрведичните медицински центрове в Керала, Индия. Клиниката предлага детокс и лечение с престой на място от 8 до 22 дни. Разполага с един лекарски кабинет, в който се приемат пациентите и се извършват ежедневните консултации. Аюрведичните терапии се провеждат в два кабинета, снабдени с необходимото за различните процедури автентично аюрведично оборудване. Практиките по йога се провеждат в специална зала с площ 75 кв.м.

Лечение с древна медицина на повече от 5000 години

В двете клиники работят квалифицирани индийски лекари и терапевти, които предлагат лечение с аюрведичната медицина, оригинални аюрведични продукти и билкови лекарства. Според системата за здраве и дълголетие, известна още като „знание/наука за живота“, всички болести се дължат на замърсяване на тялото с токсини на 7 различни нива. С помощта на цялостно пречистване на организма и различни терапии аюрведа лекува всички болести, включително най-тежките, считани за нелечими от конвенционалната медицина.

Посочената цена е без ДДС.

За допълнителна информация, моля свържете се с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти