Христо Хитов

Консултант, Офис Източни, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Успехът е сбор от малки усилия, повтаряни ден след ден

Христо Хитов се присъединява като консултант, към екипа ни в офис “Източни” в София, в края на 2023 г.

Той е завършил специалност „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Повече от осем години е бил част от юридическия отдел на дружество, занимаващо се с отдаване под наем на търговски и складови площи.
Последва период в екипа на една от най-големите нотариални кантори в гр. София.

Христо владее английски език и има основни познания по немски език.

Лоялност, конфиденциалност, колегиалност и лично отношение към всеки клиент са сред принципите на работа, които Христо откроява за себе си.

“Личното си време може да се каже, че разделям между спорта (тенис на корт, планинарство) и семейството си” - споделя Христо.
Всички отзиви за Христо Хитов
ОТЗИВ ОТ Христина Табакова

Благодаря на екипа на Luximmo и Христо Хитов за професионалното отношение и съдействие. Благодаря за информацията, която ми беше предоставена, за да направя своя избор, както и за съдействието при всеки етап от сключване на предварителен договор за покупко-продажба. Надявам се, че и за в бъдеще ще мога да разчитам на екипа на Luximmo и Христо Хитов!

ОТЗИВ ОТ Христина Табакова
Христо Хитов в медийни публикации

01.04.2024, LUXIMMO

Брокери на месец март 2024

По време на едно от най-мащабните събития в сектора на недвижимите имоти Residential Forum, което се проведе преди броени дни, инвеститори, консултанти и представители на банките се обединиха ...

01.02.2024, LUXIMMO

Брокери на месец януари 2024

Ако януари може да бъде ориентир каква ще бъде 2024 – очаква ни силна година за пазара на луксозни недвижими имоти! Стартира изграждането на мащабни комплекси ново строителство, имаше ...