Луксозни имоти за продажба и под наем в ОАЕ (ДУБАЙ)

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Barsha South
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:85 м² — 134 м²

Спални:1-2

  367 014 – 570 684

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Uptown Dubai
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:132 м² — 239 м²

Спални:2-3

  904 510 – 1 568 386

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Business Bay
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:338 м² — 548 м²

Спални:2-5

  2 729 772 – 13 111 866

Вили

гр. Дубай / кв. Dubai Land
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ на сградите:652 м² — 663 м²

Спални:4-6

  2 343 194 – 3 043 313

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Marina
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:78 м² — 502 м²

Спални:1-6

  855 884 – 8 035 822

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Sofouh
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:1225 м² — 1839 м²

Спални:5-6

  13 846 485 – 25 175 427

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Jumeirah Lake Tower
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:96 м² — 185 м²

Спални:1-3

  508 717 – 1 053 879

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Marina
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:45 м² — 161 м²

Спални:0-2

Етажност:27

  452 906 – 1 567 405

Къщи

гр. Дубай / кв. Damac Hills II
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ на сградите:329 м² — 329 м²

Спални:5

  727 570 – 755 263

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Barsha South
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:68 м² — 151 м²

Спални:1-3

  216 521 – 510 432

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Barari
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:37 м² — 124 м²

Спални:0-2

  207 999 – 485 332

Къщи

гр. Дубай / кв. Jumeirah Village Circle
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ на сградите:242 м² — 255 м²

Спални:3

  944 079 – 1 007 017

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:95 м² — 220 м²

Спални:1-4

  628 379 – 1 754 475

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Science Park
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:41 м² — 174 м²

Спални:0-3

  188 060 – 620 323

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Business Bay
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:98 м² — 166 м²

Спални:1-2

Етажност:50

  710 407 – 1 323 932

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Barari
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:79 м² — 140 м²

Спални:1-3

Етажност:6

  235 667 – 415 671

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Mohammed Bin Rashid
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:81 м² — 290 м²

Спални:1-3

Цена при запитване

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Uptown Dubai
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:68 м² — 190 м²

Спални:1-2

  655 684 – 1 632 001

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Jaddaf
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:35 м² — 82 м²

Спални:0-2

Етажност:23

  128 904 – 332 316

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Damac Hills
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:59 м² — 217 м²

Спални:1-2

  237 153 – 602 448

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Business Bay
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:78 м² — 84 м²

Спални:2

  659 211 – 697 536

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Sofouh
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:74 м² — 578 м²

Спални:1-5

  624 351 – 6 515 400

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:35 м² — 413 м²

Спални:0-3

  357 931 – 3 877 016

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Al Furjan
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:93 м² — 194 м²

Спални:2-3

  332 316 – 402 807