Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в квартал/район "Dubai Studio City", гр. Дубай, ОАЕ (Дубай) за продажба и под наем

Двустаен апартамент

гр. Дубай / кв. Dubai Studio City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ:71 м²

Спални:1

Етажност:8

314 831

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Studio City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:39 м² — 110 м²

Спални:0-2

Етажност:10

  189 685 – 477 378

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Studio City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:33 м² — 71 м²

Спални:0-1

  135 489 – 240 588

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Dubai Studio City
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:33 м² — 88 м²

Спални:0-1

Етажност:9

  155 749 – 313 778