Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в квартал/район "Downtown", гр. Дубай, ОАЕ (Дубай) за продажба и под наем

Двустаен апартамент

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площ:70 м²

Спални:1

Етажност:55

542 129

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:95 м² — 220 м²

Спални:1-4

  627 499 – 1 752 020

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:35 м² — 264 м²

Спални:0-3

  357 430 – 2 602 011

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:38 м² — 125 м²

Спални:0-2

  282 296 – 950 523

Апартаменти ново строителство

гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:75 м² — 128 м²

Спални:1-2

Етажност:25

Цена при запитване

Апартаменти ново строителство

Близо до гр. Дубай / кв. Downtown
Област Дубай /  ОАЕ (Дубай)
карта

Площи:66 м² — 137 м²

Спални:1-4

Етажност:49

  402 243 – 1 659 002