LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Azure Altea Homes

ИСПАНИЯ / ОБЛАСТ ВАЛЕНСИЯ / ГР. АЛИКАНТЕ / ГОЛФ ИГРИЩЕ ДОН КАЙО   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
707 000 – 752 000
1 662 €/м² – 2 113 €/м²
Тип:
Вили

Площи:
355.85 м² — 436.15 м²

Спални:
3

Бани:
4

Имоти в сградата / комплекса:
3

Продадени:
0

Резервирани:
0

Свободни:
3

Референтен номер:
ESP-VAPF-1
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
2 км 1 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 10 км
  • Магазин за хранителни стоки: 200 м
  • Спирка: 200 м
  • ЖП гара: 10 км
  • Болница: 10 км
  • Училище: 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Azure Altea Homes е комплекс от затворен тип, състоящ се от 5 вили в модерен стил, разположени в един от най-желаните райони в северната част на Коста Бланка - Алтеа. Комплексът е част от района Алтеа Хилс, в близост до голф игрището Дон Кайо, като разкрива фантастична гледка към целия залив на Алтеа. Наблизо са разположени още плажа Ла Оля и марината Кампоманес. Комплекс Azure Altea Homes е разположен на 8 км от центъра на Алтеа, в близост до Алеа ла Вела.

Вилите са с южно изложение и имат обемни архитектурни линии, като предлагат красива гледка към морето. В момента вилите са в процес на изграждане. Те разполагат с обща застроена площ от около 400 кв.м и са изградени на 2 нива. Предлагат три спални, всички със самостоятелен санитарен възел, плюс допълнителна баня за гости, 2 големи дневни, трапезария, няколко тераси.

Към всяка от къщите има и тераса с голям солариум, с барбекю и паркинг зона за две превозни средства с пергола и плувен инфинити басейн. Всяка вила се предлага с парцел с площ от 800 кв.м.

Вилите се предлагат с два различни типа интериор, един подобен на вилите Lirios Design в Кумбре дел Сол и друг по-луксозен тип с много ексклузивни екстри. Къщите се предлагат с подово отопление и климатична система. Повече информация е на разположение в раздела "Технически характеристики".

Примерната готова къща е на цена от 752 000 Евро с включен пакет мебели (от Estudio Missura, който се оценяват на 43 500 Евро). Другите вили се продават с възможност за персонализиране на интериора и предвидени 6 месеца за завършване.

NB! Цените не включват ДДС. Имотите се облагат с 10% ДДС, в допълнение към таксите за нотариуса и апостила, с което общите разходи възлизат на около 13-14% от продажната цена.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

`

Технически характеристики

Вила тип Superior и Вила тип Plus

ОТОПЛЕНИЕ

КЛИМАТИК
Климатик - монтаж на вътрешна стена, под, таван или с вентилаторни конвектори, свързани към системата ALTHERMA от DAIKIN, за генериране на студен въздух в дневната и спалните, според техническия проект.

Общо
Едновременна система с климатик и опция за производство на топла вода от ALTHERMA на DAIKIN, съставен от външна топлинна помпа и интериорни Hidrokit, която може да бъде свързана с вентилаторни конвектори на климатици и подово отопление.

ОТОПЛЕНИЕ
Подово отопление в имота, състоящо се от една система с топла вода инсталирана под плочките на пода, задвижвана и предоставена от Altherma от DAIKIN система. Базов температурен контрол на всеки етаж.

СТРОИТЕЛСТВО

Външни стени
Фасадно затваряне, състоящо се от външна стена с 11 см керамични тухли, въздушна камера с изолационни панели минерална вата и вътрешната стена с 7 см дебелина на керамичната тухла, съгласно технически проект.

Плоски покриви
Плосък покрив с наклон, с бетонен слой, покритие от чакъл, зидария и парапет, в зависимост от модела на вила.
Топлоизолация на покрива с топлоизолационни плочи от екструдиран полистирол върху тип EPD гумен хидроизолация слой.

Изолация
Термична изолация на пода в къщата чрез монтиране одобрени изолационни панели на подови плочи и покриване със слой от саморазливен бетон преди облицовката. Термичната изолация на пода в къщата е с помощта на полистиренови единици в първата плоча.
Топлоизолация на терасите над имота с топлоизолационни плочи от екструдиран полистирол върху каучуков хидроизолация слой от типа EPD.

Вътрешни стени
Вътрешните преградни стени са изработени от 7 см дебелина на керамичната тухла.

СТРУКТУРА
Структурата е формирана от колони и греди от армиран бетон на плочите на етажа, с бетонни греди и извити олекотени бетонови тухли, в съответствие с техническия проект.

Настилка
Външни стени облицовани с водоустойчива циментова замазка с покритие, боядисани с декоративна боя в цвят избран от клиента, съгласно техническия проект.

Вътрешните преградни стени са облицовани с пръскана мазилка с гладко покритие, боядисани с бяла боя, с изключение на кухнята и санитарни възли, съгласно технически проект. Непрекъснат окачен таван, изработен от ламинирани гипсови панели, система PLADUR или подобен, според технически проект.

Електрически инсталации

Основна
Вградена електрическа инсталация в съответствие с правилата за ниско напрежение, с първокачествено изработена кутията с предпазители, подготвени за 9.2 kw, в съответствие с техническия проект.

Ключове и контакти
Алуминиеви или антрацитни електрически ключове и контакти от SIMON, серия 75 или ЮНГ серия LS 990.

Електрически домакински уреди
Печка - Индукционни котлони модел "KM 6310" от MIELE, или подобна
Абсорбатор – Декоративен, с 90 сантиметра широк абсорбатор, покритие от неръждаема стомана, модел P-401 V.850 от Пандо, или подобно.
Хладилник – Комбиниран вграден хладилник, с външни размери 1772x559 mm, модел "K 9753 ID" от MIELE или подобен
Микровълнова фурна - Вградена микровълнова печка от неръждаема стомана, модел "M 8261-2 ED / CIst " от MIELE, или подобна
Фурна - Мултифункционална фурна с таймер, в бяло или неръждаема стомана, модел "H 4318 BP ED / Clst" от MIELE, или подобна

ЕКСТЕРИОР

Основни
Висококачествени външни прозорци и врати на Iroko от дърво или лакиран алуминий с прекъснат термомост от TECHNAL, SHUCCO или подобен, двоен стъклопакет с въздушна камера CLIMALIT, соларно управление, ниски емисии, наклон и завъртане на механизми за кухня и прозорец на баня.

Външна врата
Висококачествена подсилена входна врата за достъп до имота с рамка. Панти за безопасност и заключване против кражба, с PVC с RAL лаково покритие или покритие от дърво, съгласно техническия проект.

Щори
Алуминиеви ролетни щори лакирани за да съответства на екстериора, с електрическо задвижване, съгласно техническия проект.

Прозорци с защита
Защита на прозорците с решетки от кована поцинкована стомана, специално стъкло или щори стил Майорка, съгласно техническия проект.

Довършителни работи

Настилки: Най-високо качество гранитогрес избрани от клиента от серия No.3, с възможност за включване на декоративни фризове в хола (дължината на тази декоративна линия не трябва да надвишава 12 м. Лимитът е 4 плочки).

Бани и кухненски бокс: стени облицовани с най-високо качество керамични плочки, избрани от клиента от серия No.3, включително два декоративни фриза в баните и един в кухнята. (Лимит от 1 модел плочки за кухня-баня).

ЗАСТРАХОВКИ

Застраховка
Безплатна застрахователна полица за първата година на сградата.

Застраховане за 10 години
Къщата е със застраховка за период от 10 години, която гарантира всички щети, направени в къщата поради грешки и недостатъци, причинени от или засягащи основите или структурата на сградата и които застрашават нейната устойчивост и безопасност.

Гаранции
Гаранция за размера на парите предаден от клиента чрез банкова гаранция или полица за консолидация, издадена от важна банка или застрахователно дружество.

Интериор
Интериорни врати без прозорци с единични панти, дървени фурнировани или лакирана твърди панели, със скрити панти, с възможност за избор от няколко различни дизайни и покрития.

Гардероби
Напълно облицовани гардероби с модулни интериори, оборудвани с чекмеджета, рафтове и лост, 2.2 м високи плъзгащи се врати, отговарящи на интериорните врати на стаите или изработени от стъкло, съгласно технически проект.

Кухненско обзавеждане

Кухненски мебели
Направени да паснат на кухненските модули с окачени на стената и базови шкафове с врати, чекмеджета и дълбоки чекмеджета със спирачна система. Лакирани, фурнировани или с фронтове от масив, меламинови шкафове със стандартни дръжки и копчета. [Серии 6-8]

Плотове
Кухненски плот от Silestone или гранит – видове Castaño, Kinawa, Multicolor, Apache или Copacabana - с 45º ръб.

ДРУГИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Аларма
Алармена система, състояща се от основната инсталация с централна аларма с детектор за анти-саботаж защита, контрол с клавиатура, 2 детектора за движение и дистанционно управление, връзка на аларма с център.

Слънчеви колектори
Слънчеви термални панели за производство на топла вода в съответствие с действащата нормативна уредба.

Вентилация
Вентилационна система на жилището посредством инсталирането на въздуховодите решетки във фасадите на дневна и спалня, с механично извличане на вътрешния въздух през тръби от кухнята и баните към комина на покрива.

Ол Инклузив Услуги
Плащане на сметки за различните ползвани услуги.
Молба за осигуряване на вода
Монтаж на водомера
Монтаж на редуктор на налягане
Представяне при посещението на Инспекция от Iberdrola
Управление и такси на инспекцията за газ (ако има нужда)
Управление на директен дебит на вода, електричество и общи сметки.
Покриване на сметки за електричество и вода, от предаването на апартамента, когато и двете доставки са със сключени договори от името на клиента
Управление на регистрация в имотния регистър.
Частна пощенска кутия в търговските центрове.
Заплащане на такса за битови отпадъци при събирането на данъците в годината на подписване на Нотариален акт.
Плащането на годишен имотен данък от годината на подписване на Нотариален акт.
Плащането на таксите на собственици (общност от собствениците) за годината, в която е подписан нотариалния акт.

Контрол
Геотехническо проучване, план за контрол на проекта, лабораторни изпитвания, мониторинг на качеството на изпълнение на строителството по одобрен технически контрол, професионално направление от архитект и ПТО.
Техническа проверка за вътрешен контрол, преди да се предаде дома на клиента.

Обслужане на клиенти
Персонализирано проследяване услугитеза клиента, от подписване на договора до приключване на гаранционния срок. Инспекция за предаването на ключовете, като на клиента се предоставят потребителски услуги на няколко езика.

Индивидуално проектиране
Собствен архитектурен отдел, където можете да проектирате свой личен проект или да адаптирате някои от нашите препоръчвани дизайни.

Документация
Строителен проект, план за безопасност, разрешение за строеж, сертификат за строителство, сертификат за Първи собственик.

Избора на материали
Свобода при избор на материали и довършване наимота. Индивидуално обслужване и консултации с отдел Клиенти.

Вили PLUS
Къщитеот типа PLUS парцели, включват инфраструктура различна от другите, състояща се от персонализирано улично осветление, видео наблюдение чрез камери, монтирани в стратегически точки на жилищни, асфалтирани тротоари.
Клиентът може да включва в проектите на тези резиденции следното, без допълнително заплащане: индивидуална сателитна чиния с аналогов приемник, детектор на движение на задната фасада на къщата и домофонна от входа на парцела до къщата.
Минималните повърхности на къщите ще бъдат 150 кв. м, с приложен гараж, който е част от къщата, плувен басейн, тераси, с гранични стени към улицата извършва в суха каменна, достъп до парцела ще трябва да бъде защитена от портите или подобни.
Клиентът се задължава да засади периметър с жив плет около целия парцел и да инвестират минимум 18 000 евро в градината.

Телекомуникации
Кумбре дел Сол е снабдена с мрежова инфраструктура на телекомуникациите с PREWIMAX технология, подготвена за предоставяне на телефон и високоскоростен интернет.

VAPFNET
Частен интернет достъп на клиенти, за повече информация и прозрачност в процеса можете да намерите информация за вашата къща, снимки на развитието на строителството.

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ
TENSO от Duravit аксесоари за баня в хром: кърпи, поставка за тоалетна хартия и закачалка за дрехи.
Единична дръжка хромиран смесител от TENSO серия от GROHE, за баня мивка и биде.
Автоматична система за отводняване.
Вана и душ-батерии с термостатични смесители в Chrome от серията TENSO от GROHE.

Вана
На втори етаж модел DURAVIT акрилна вана с мерки 170x75 cm, в бяло, съгласно проекта.

Мивка
Инсталация в кухнята.

Общо
Инсталация за топла и студена вода с вградени тръбопроводи в съответствие с действащите приложими разпоредби, с затворена топла вода схема, главен спирателен кран и независими спирателни кранове за всяка баня.

Кухненско обзавеждане
Единична дръжка хромирана смесител за кухненска мивка от серията K4 от GROHE, с въртяща се чучур и разтегателен маркуч.

Кухненска мивка
Кухненска мивка от неръждаема стомана модел X-TRA 100 от ROCA с една мивка и отцедник.

Топла вода за хигиенни нужди
Слънчево затопляне на водата в системата, подпомогнато от ALTHERMA от Dakin спомагателната система.

Сантитарен фаянс
Арматура за баня серия STARK 2 от Duravit в бяло.
Арматура за баня серия CARO в бяло от Duravit в главната баня.

Душ
Акрил 100x85 душ тава, модел 2-ри етаж от Duravit, в бяло, съгласно технически проект.

Пералня
Перална машина с връзка по план.

Телекомуникации

Точка за свързване (PAU)
Устройство където интериорната мрежа на къщата е централизирана, съставена от различни точки на свързване (TV, TF, TLCA, PT), която позволява на потребителите възможност за достъп до различните услуги, предоставени от операторите.

Телекомуникации (TLCA)
Компютърна връзка от точка RJ45 олово чрез кабел към UAP от хол, кухня и спалня, както е по план.

ТЕЛЕФОН (TF)
Инсталация за телефон от хола и спалните с точката за достъп на потребителя, по план.

Телевизия (TV)
Окабеляване за телевизия от хол, кухня и спалня с точката за достъп на потребителя по план.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти