LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Lirios Design Villas

ИСПАНИЯ / ОБЛАСТ СИЕРА ДЕ АЛТЕЯ / БЛИЗО ДО ГР. КУМБРЕ ДЕЛ СОЛ / LA GRANADELLA NATURAL PARK   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
536 780 – 780 000
1 885 €/м² – 2 242 €/м²
Тип:
Бунгалa, Вили

Площи:
239.40 м² — 361.85 м² Арх. планове

Спални:
3

Бани:
2

Тераса:
1 м²

Имоти в сградата / комплекса:
9

Продадени:
0

Резервирани:
1

Свободни:
8

Референтен номер:
ESP-VAPF-3
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла / Стоманобетонна конструкция

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
2 км 2 км 95 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 2 км
 • Център на града: 2 км
 • Летище : 95 км
 • Магазин за хранителни стоки: 2 км
 • Спирка: 2 км
 • ЖП гара: 5 км
 • Болница: 5 км
 • Училище: 5 км
Гледки от имота
 • Гледка към басейн
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към морето
 • Гледка към морски залив
 • Гледка към селото
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла

Лириос Дизайн Вили е страхотеен комплекс от новоизградени самосточтелни вили в модерен стил. Те се част от зоната Кумбре Дел Сол в Бенитачел, между Javea и Moraira, на северния бряг на Коста Бланка.

Вилите в проекта предоставят панорамен изглед към морето и са разположени в непосредствена близост до прекрасен зелен район с борови дървета. Те се отличават със собствен стил и ултра модерен дизайн, с фантастична локация и невероятна гледка към морето. Замислени са като комбинация от няколко модула, разположени около външни площи, с басейн на терасата, разположен в сърцето на вилите. Комплексът предлага 3 различни модела вили.

Кумбре дел Сол
Кумбре дел Сол е красива местност, състояща се от няколко жилищни зони, която обхваща различни видове недвижими имоти, които са регламентирани и одобрени от плана за зониране. Районът е заобиколен от 8 милиона кв.м зелени площи, като включва природен парк La Granadella и специално защитените територии на El Portet на Moraira. От Кумбре дел Сол се разкриват прекрасни гледки към Средиземно море.

Lirios Дизайн: Видове вили
Този елегантен и модерен комплекс разполага с три основни типа вили, а именно:

8 вили модел Миконос: вили на два етажа с разгъната застроена площ от 358.25 кв.м, разположени на парцели от над 740 кв.м. Тези вили са оборудвани с 3 спални и 2 бани (основна спалня със самостоятелна баня и големи вградени гардероби), просторна дневна-трапезария, напълно оборудвана кухня, мокро помещение и закрит паркинг с пергола, която се свързва директно с основния достъп до къщата.
Има и голям простор на тераса с площ от 77.60 кв.м с инфинити басейн. Има и един бокс полу-мазе с площ от 80.85 кв.м, който може да бъде превърнат в допълнителна спалня, фитнес зала, студио или др.
Вилите имат югоизточно изложение и разполагат с фантастична гледка към морето. Още четири вили Миконос са пуснати за продажба с приключване планирано за септември 2016 г.

4 вили модел Санторини: едноетажни къщи с разгъната застроена площ от 222.95 кв.м, разположени на парцели над 750 кв.м. Тези вили са оборудвани с 3 спални и 2 бани (основна спалня със самостоятелна баня), напълно оборудвана кухня, мокро помещение и просторна дневна-трапезария с директен достъп до централната част на тераса и басейн.
Вилите са със закрит паркинг и имат югоизточно изложение. Една вила е почти готова със завършване септември 2015 г., а другата вила се предлага на зелено с приключване за 12 месеца.

3 вили модел Самос: тези вили са комбинация от предишните два модела, като основният етаж на къщата е почти идентичен с модела Санторини като апартамента на приземно ниво е подобен на този на модела Миконос, въпреки че е по-голям. Само дна вила е останала за продажба тук с завършване през септември 2015.
Тези вили са с разгъната застроена области от 363.15 кв.м, разположени на парцели от над 760 кв.м, разпределени на два етажа. Те разполагат с 3 спални и 2 бани (родителска спалня със самостоятелна баня и вградени гардероби), просторен хол, напълно оборудвана кухня, мокро помещение и закрит паркинг с пергола, която се свързва директно към главния достъп до къщата.
На голямата тераса от 64 кв.м се помещава басейна. В допълнение има още едно ниво с площ от 86 кв.м, което може да се превърне в допълнителна спалня, фитнес зала, студио и т.н. Всички тези вили са с южно източно изложение и предлагат фантастична гледка към морето.

Вилите, които в момента се строят са разположени в непосредствена близост до входа на района, и имат директен достъп от Moraira и с всички услуги, от които жителите на Кумбре дел Сол могат да се нуждаят.

Период на завършване
Общо в комплекс Lirios Design има 20 вили, 10 от които са продадени, 1 е запазен като къща модел, 1 е запазен от клиент и 8 са на разположение.

В момента има на разположение 1 вила Santorini изградена до ключ, една вила Самос изградена до ключ, и една виа Миконос изградена до ключ.
Има и четири вили Миконос в процес на строеж с приключване през юли 2016 г. и 1 вила Санторини на зелено, която ще бъде изградена при интерес.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.12 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.12 MB)

 Изтегли план  1