LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозен имот

ИСПАНИЯ / ОБЛАСТ АНДАЛУСИЯ / БЛИЗО ДО ГР. ПУЕРТО БАНУС / КОСТА ДЕЛ СОЛ   На картата
Цена  
10 500 000

Без комисиона от купувача

Тип:
Къщи, Вили

Площи:
987 м²

Референтен номер:
esp737
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Прекрасна резиденция на първа линия, на плажа в района на "Голдън Майл", с частен вход към крайбрежен булевард, който води към Пуерто Банус. Построена в края на 90-те години на миналия век в марокански стил, тази къща се простира на два етажа плюс сутерен и тераса на покрива. Гледките, които се откриват от терасата, са към басейна, беседката, плажа и морето.
Къщата разполага с 2 входа: от предния двор, където е разположен паркингът и през гаража за 4 автомобила.

Приземен етаж:

• Вестибюл, площадка на стълбите, подредена като галерия, фонтан, мраморни колони, сводове, гостна с камина, ниша-всекидневна, достъп до закрита тераса, полуетаж, водещ към трапезарията, вграден бар, двойни врати, от които се излиза на терасата, кухня (от която има достъп до вътрешен двор), мокро помещение, стая за гледане на телевизия, две спални, две стаи-гардероб за гости.

Първи етаж:

• Главна спалня с частна тераса, стая-гардероб, собствена баня (с кръгло джакузи и отделен душ); кабинет/спалня, две допълнителни спални за гости. Стълби водят към терасата на покрива (където има зона за барбекю/склад), от която се разкриват удивителни гледки към брега.

Сутерен:

• С естествена светлина, вестибюл, спалня, душ/сауна/тоалетна, стая с разнообразно предназначение, складово помещение, гараж, покои на персонала, към които се влиза от кухнята (2 спални и баня). Отделен вход към допълнителни помещения на персонала (кухненски бокс, хол, спалня, баня, складово помещение).


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Районът

Пуерто Банус е пристанище в Марбея, на Коста дел Сол. Пуерто Банус е построен през 1970 г. от Хосе Банус – местен строителен предприемач, като луксозно пристанище и търговски комплекс за богаташи.
Основният елемент на Пуерто Банус е пристанището. То разполага с котвени места за 915 яхти, включително тези на краля на Саудитска Арабия и на някои от най-богатите хора в света. Зад пристанището са разположени множество барове, бутици и нощни клубове.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти