LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Къща в испански стил

ИСПАНИЯ / ОБЛАСТ АНДАЛУСИЯ / БЛИЗО ДО ГР. MARBELLA / КОСТА ДЕЛ СОЛ   На картата
Тип:
Къщи, Вили

Площи:
750 м²

Референтен номер:
esp730
Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Късче от историята, построено през 1793 г., което в миналото е било собственост на граф и на посланици. Тази величествена резиденция е известна под името "El Cortijo del Rosario de Quito" и е разположена на невероятен парцел, на изток от Марбея, от който се разкриват красиви гледки към морето и планините.

Четири спални, изключителни стаи за забавление, конюшня, ливада за конете, стаи за персонала, зашеметяващи дворчета и прекрасни тераси са само част от нещата, които характеризират имота. Създадена в традиционен испански стил и построена предимно на един етаж, тази вила е разположена около вътрешен двор с фонтани и езерца.

Приземен етаж:

Впечатляващо преддверие, прекрасна гостна, трапезария за официални вечери, нова кухня (уреди на „Gaggenau” и „Miele”), втора трапезария/семейна стая/стая за гледане на телевизия, спалня за гости със зона, с мека мебел и частен двор, стая-гардероб за гости. Вход води към просторна спалня, мокро помещение с тоалетна и апартамента на персонала (кухня/хол/спалня/баня).
Вътрешни и външни стълби водят до още два апартамента за гости (единият с джакузи, а другият с масажна душ кабина).
Стаите, в голяма част от имота, са с високи сводести тавани с греди, теракотени и дървени подове, и камини. Дебелите стени запазват топлината през зимата и прохладата през летните месеци, като в някои от стаите има и подово отопление.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Интериор

Стаите в голяма част от имота са с високи сводести тавани с греди, теракотени и дървени подове и камини. Дебелите стени запазват топлината през зимата и прохладата през летните месеци, като в някои от стаите има и подово отопление.

Районът

Марбея е един от най-привлекателните курорти в южна Испания. Намира се на Средиземно море, на брега на Коста дел Сол в провинция Андалусия и е само на час път с кола от Малага, Гранада и Севиля.
Курортът Марбея е известен с плажните си ивици, с луксозните яхти, с красивите бутици и със своите над 40 игрища за голф.

Контакти

Актуални сходни предложения

Вили
Близо до с. Mijas Pueblo
Област Андалусия, Испания

Площ на сградите: 149 м² — 195 м²Площ на парцелите: Спални: 4

Цени   995 000 – 1 615 000
Къщи
Близо до гр. Marbella
Област Андалусия, Испания

Площ на сградите: 110 м² — 171 м²Площ на парцелите: Спални: 2-3

Цени   475 000 – 890 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти