LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Нов комплекс в Свети Влас впечатлява с изисканост и комфорт

Вестник "Строителство имоти", брой 26, 29 юни-5 юли 2009 г., Статия "Нов комплекс в Свети Влас впечатлява с изисканост и комфорт"

В журналистически материал, озаглавен "Нов комплекс в Свети Влас впечатлява с изисканост и комфорт", журналистката от в-к ''Строителство имоти'' Деси Бакърджиева разказва за ексклузивния проект на ЛУКС ИМОТИ "Porto Paradiso" и за наградата, с която той бе отличен на 18 юни - призът за интернет гласуване на първите международни награди в областта на архитектурата и строителството “Най-добър проект 2009”.

Сградата е с класически дизайн в средиземноморски стил, с колони и сводове. Интересната визия на обекта се допълва от кули при стълбищните клетки - взаимствани от българската възрожденска архитектура. Фасадата е с топли и приятни цветове. Ще бъдат използвани класически материали, модерни ажурни елементи ще допълват цялостния облик.

В архитектурно отношение "Porto Paradiso" е съобразен най-вече с местоположението - с близостта на морето и наклона на терена. Това е наложило решението за коридорна система - по средата антре, от двете страни апартаменти, като по този начин всички имат изложение и гледка към морето. Заради денивелацията зданието е на две секции, които се разминават във височина.

Прочетете цялата статия...

Porto Paradiso

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти