LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Имот на първа линия море

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ЙЕРИСОС   На картата
Цена  
90 000
Тип:
Къщи

Площи:
80 м²

Бани:
1

Референтен номер:
HK 37876-HK-599
Инфо пакет

Отопление
Локално парно

Обзавеждане
Кухн. бокс

Тип строителство
Ново строителство / Тухла

Отопление
Локално парно

Разстояния
97 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 97 км
  • Болница: 36 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 80 кв.м. Отоплението се осъществява посредством локално парно. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: блиндирана входна врата. Имотът е снабден с канализация. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна и сот. От имота се разкрива гледка към морето.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Йерисос, известен още като „древен Акантос” е едно от големите селища на Халкидики. Посетителят ще намери живописни таверни с невероятни специалитети и кафенета на крайбрежието. На Йерисос се организират много културни мероприятия, като например съборите в параклиса „Св. Павел” на 29.06. и на Пророк Илия на 20.07.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти