LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Потидея

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПОТИДЕЯ   На картата
Цена  
80 000
40 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
2025 м²

Референтен номер:
HK 86788-HK-6429
Инфо пакет

Разстояния
550 км 9 км 57 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 550 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 57 км

Отлично, плоско поле, 2.025 кв.м, в Касандра на Халкидики с югозападна ориентация, голяма откритост, гледка към морето и особена природна красота. Имотът се намира извън селото, ограден е, с лице към улицата и е завършен и застроим. Намира се на 550 метра от дълбоко син плаж и на 1.850 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила, изграждане на самостоятелни къщи и за професионално използване, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти