LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Инвестиционен парцел с красива гледка

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПОЛИХРОНО   На картата
Цена  
220 000
27 €/м²
Тип:
Земеделски земи

Площи:
8285 м²

Референтен номер:
HK 37760-HK-659
Инфо пакет

Разстояния
80 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 80 км
  • Спирка: 500 км
  • Болница: 15 км

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 9,000 кв.м. Имотът е снабден с електричество и водоснабдяване.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Историята на Полихроно започва от 650г. пр. Хр., когато на полуострова идват еретрийците и основават своя колония – Неаполи, която въпреки варварските нападения оцелява до 540г. с. Хр., когато е напълно унищожена от хуните. През ХІв. в областта идват животновъди и основават селото Полихроо („многоцветен”), чието име се дължи на многото цветя, които имало там.

По-късно попада под турско робство, а по време на въстанието от 1821г. е напълно опожарено от турците. Няколко години след това някои от жителите му, които успяват да се спасят, се връщат отново в селото, което в резултат на промяна в изговора започва да се нарича Полихроно.

Днес е едно от най-известните места на Халкидики с хиляди посетители всяка година и е прочуто с голямото си крайбрежие, което се простира по цялата дължина на селището.

Контакти

Актуални сходни предложения

Само за
частни лица!
Земеделски земи
с. Криопиги
Област Халкидики, Гърция

Площи: 10000 м²

Цена  185 000
Само за
частни лица!
Земеделски земи
с. Палиури
Област Халкидики, Гърция

Площи: 5324 м²

Цена  160 000
Само за
частни лица!
Земеделски земи
гр. Лутра
Област Халкидики, Гърция

Площи: 5700 м²

Цена  140 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти