LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Пефкохори

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ПЕФКОХОРИ   На картата
Цена  
150 000
38 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4000 м²

Референтен номер:
HK 83768-HK-6160
Инфо пакет

Разстояния
3200 км 23 км 95 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 3200 км
  • Център на града: 23 км
  • Летище : 95 км

Ъгъл, плоско поле, 4.000 кв.м, в Касандра, Халкидики с южна ориентация и с изключителна природна красота. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и застроен. Полето е на 3200 метра от пясъчен плаж и на 2300 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила или самостоятелни къщи и е идеален за професионално използване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти