LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Палиури

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ПАЛИУРИ   На картата
Цена  
1 250 000
284 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4400 м²

Референтен номер:
HK 83767-HK-5207
Инфо пакет

Разстояния
1 км 17 км 104 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 17 км
  • Летище : 104 км

Ъгъл, панорамно поле, 4.400 mВІ, в Касандра, Халкидики, със северозападна ориентация и прекрасна гледка към морето. Имотът е първи на морето и е на 10 000 метра от центъра на селото. Наклоненото поле е пълно, изграждащо се и има прекрасна природна красота. В допълнение, имотът е идеален за изграждане на вила или самостоятелни къщи или за професионално използване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти