LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Къща за продажба в с. Палиури

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ПАЛИУРИ   На картата
Цена  
280 000 (без ДДС)
Тип:
Къща

Обща площ:
160 м²

Спални:
4

Бани:
4

Референтен номер:
HK 84994-HK-6309
Инфо пакет

Отопление
Локално парно / Камина

Тип строителство
Ново строителство / Тухла

Отопление
Локално парно / Камина

Климатик
Климатизация, Климатици стандартни

Разстояния
850 км 17 км 104 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 850 км
  • Център на града: 17 км
  • Летище : 104 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно
Климатизация
  • Климатизация
  • Климатици стандартни

Красив, светъл мезонет от 160 кв.м, в Касандра, Халкидики, на прекрасно място, с отлична гледка към градината. Намира се на 850 метра от син плаж и на 4 000 метра от центъра на селото. Имотът се намира извън селото, ограден е с източна ориентация. Той също е разделен на две нива по 80 кв.м всяко от тях и разполага с две просторни дневни, четири спални и четири бани. Имотът е напълно обзаведен и оборудван с всички електрически уреди. Освен това разполага с голяма градина, алуминиева дограма, общ басейн и паркинг. Едно от големите предимства на имота е възможността за разделяне на две независими резиденции.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти