LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Неа Триглия

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. НЕА ТРИГЛИЯ   На картата
Цена  
220 000
63 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
3500 м²

Референтен номер:
HK 81254-HK-5811
Инфо пакет

Разстояния
1700 км 12 км 42 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1700 км
  • Център на града: 12 км
  • Летище : 42 км

Плоско поле, 3500 кв.м, в Мудания, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с югоизточна ориентация. Имотът е 1,7 км. от плажа и на 3 км. от центъра на селото. Полето е пълно, застроено и с лице към главния път. Имотът е идеален за изграждане на вила и професионално ползване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти