LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Неа Фокеа

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. НЕА ФОКЕА   На картата
Цена  
100 000
8.00 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
12000 м²

Референтен номер:
HK 84905-HK-6310
Инфо пакет

Разстояния
1100 км 13 км 67 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1100 км
  • Център на града: 13 км
  • Летище : 67 км

Отлично, амфитеатрално поле, 12.000 кв.м, в Касандра, Халкидики с югоизточна ориентация, прекрасна гледка към морето и планината, със специална природна красота. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и застроен. Намира се на 1,100 метра от пясъчен плаж и на 900 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила, самостоятелни къщи и за професионално използване. Едно от големите предимства на имота е, че има две еквиваленти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти