LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Къща за продажба в гр. Неа Фокеа

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. НЕА ФОКЕА   На картата
Цена  
130 000 (без ДДС)
Тип:
Къща

Обща площ:
173 м²

Площ на парцела:
175 м²

Спални:
4

Бани:
1

Референтен номер:
HK 84989-HK-6265
Инфо пакет

Отопление
Локално парно / Камина

Тип строителство
Тухла

Отопление
Локално парно / Камина

Разстояния
450 км 13 км 67 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 450 км
  • Център на града: 13 км
  • Летище : 67 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

Отлична, светла самостоятелна къща, 173 кв.м, в Касандра, Халкидики, на много централно място и на кратко разстояние от плажа. Имотът е с източна ориентация и е с лице към главния път. Разделен е на две нива - партер и първи етаж, които се нуждаят от обновяване. Приземният етаж се състои от голям хол, свързан с кухнята, две спални и баня. В допълнение, на първия етаж има две спални. Имотът разполага с частна градина, 200 кв.м, и паркинг. Къщата разполага с автономна отоплителна система и камина.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти