LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Мудания

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. МУДАНИЯ   На картата
Цена  
146 000
26 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
5565 м²

Референтен номер:
HK 89388-HK-6842
Инфо пакет

Разстояния
2800 км 1 км 53 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2800 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 53 км

Уникално, плоско поле, 5565 м², в Мудания, Халкидики с южна ориентация. Има голяма откритост и особена природна красота. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и може да се строи. Освен това е на 2 800 метра от наситено синия плаж и на 2 500 метра от центъра на селото. Вътре има разнообразни дървета и маслинова горичка. Той е идеален за изграждане на къща, изграждане на самостоятелни къщи и за професионална употреба, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти