LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Голям парцел за продажба на Касандра

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. КРИОПИГИ   На картата
Цена  
185 000
19 €/м²
Тип:
Земеделски земи

Площи:
10000 м²

Референтен номер:
HK 37497-HK-62
Инфо пакет

Разстояния
75 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 75 км
  • Спирка: 900 км
  • Болница: 10 км

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 10,000 кв.м. Имотът е снабден с електричество и водоснабдяване.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Криопиги се намира на първия ръкав на Халкидики – Касандра и е на 90 километра от Солун. Разположен е амфитеатрално на склона на хълм, осеян с борови дървета и с гледка към залива на Касандра.

Областта е населявана още от древни времена и днешното селище Криопиги се намира между древните градове Неаполи и Фленгра.

Отличният климат, съчетанието от зелени планини и чисто море (с две награди „Синьо знаме” – международна награда за качествено поддържане на плажна ивица), заедно с високото ниво на обслужване превръщат Криопиги в един от най-важните курорти в областта.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти