LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Каливес

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. КАЛИВЕС   На картата
Цена  
68 000
148 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
458 м²

Референтен номер:
HK 84185-HK-6262
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
300 км 12 км 61 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 300 км
  • Център на града: 12 км
  • Летище : 61 км
Строителство
  • Тухла

Парцел, Ситония, 458 кв.м, открит изглед, Пясъчен плаж, Безпрепятствен постоянен изглед, Вътре в селото, Апартамент, Близо до морето, Южна ориентация, Цялостно - изграждащ се, Перфектен за строителство на къщи, Перфектен за търговска употреба, Перфектен за вилна сграда

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти