LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Каландра

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. КАЛАНДРА   На картата
Цена  
80 000
16 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
5000 м²

Референтен номер:
HK 81594-HK-6019
Инфо пакет

Разстояния
1800 км 14 км 93 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1800 км
  • Център на града: 14 км
  • Летище : 93 км

Поле, Касандра, 5000 кв.м, отворен изглед, Източна ориентация, Ъглов имот, Вътре в селото, Квартира, Южна ориентация, Паркинг, Стара къща вътре, Пълна - строителна, Перфектна за търговска употреба

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти