LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Къща за продажба в с. Фурка

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ФУРКА   На картата
Цена  
62 000 (без ДДС)
Тип:
Къща

Обща площ:
40 м²

Спални:
2

Бани:
1

Референтен номер:
HK 86262-HK-6183
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
400 км 9 км 90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 400 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 90 км
Строителство
  • Тухла

Отличен, светъл мезонет, 40 мВІ, в Касандра, Халкидики, на прекрасно място, с безкраен изглед към морето и съвсем близо до пясъчен плаж. Намира се извън селото с югозападна ориентация. Разделен е на четири нива и разполага с две дневни, две спални и баня. Имотът се продава полуобзаведен. В допълнение, тя има алуминиева врата, алуминиева дограма, подове с плочки и паркинг. Едно от големите предимства на имота е отличното му местоположение, което ви дава възможност да се насладите на впечатляващите залези.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти