LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Агиос Мамас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. АГИОС МАМАС   На картата
Цена  
50 000
22 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
2260 м²

Референтен номер:
HK 92447-HK-6832
Инфо пакет

Разстояния
1910 км 7 км 56 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1910 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 56 км

Отлично, наклонено поле, 2.260 mВІ, в Касандра, Халкидики, със североизточна ориентация и специална, природна красота. Имотът се намира извън селото с разнообразни дървета, с лице към пътя и е ограден. Той е пълен и може да се строи и има маслинова горичка вътре. Намира се на 1.910 метра от пясъчен плаж и на 1.730 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на самостоятелна къща, строителство на къщи и за професионална употреба, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти