LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Двуетажна къща в тих район

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. АФИТОС   На картата
Цена  
130 000
Тип:
Къщи

Площи:
97 м²

Спални:
1

Бани:
1

Референтен номер:
HK 37756-HK-662
Инфо пакет

Отопление
Камина

Тип строителство
Ново строителство / Тухла

Отопление
Камина

Разстояния
66 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 66 км
  • Болница: 7 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 97 кв.м. Отоплението се осъществява посредством камина. По отношение на мебели и оборудване налични са: вградена кухня. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна, килер и паркинг.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Селището Афитос е разположено на североизточната страна на полуостров Касандра в Халкидики. Афитос е възхитителена традиционна, крайбрежна местност, която впечатлява с огромни тълпи туристи и въпреки всичко е успяла да запази чара си на спокойно и старинно селище. Посетителите му имат възможността да плуват на красивия плаж на Афитос или плажовете на съседните селища. В Афитос са струпани много таверни, барове и кафета, които сервират традиционни фрешофе и коктейли от ранна сутрин до късна вечер.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти