LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Via Bulgaria 2 получи АКТ 16

LUXIMMO

03.05.2023

Via Bulgaria 2 вече с АКТ 16!

Проектът продължение на номинираната за "Сграда на годината" Via Bulgaria 1 вече е готов да посрещне собствениците на апартаменти, които инвестираха в жилище на един от най-емблематичните софийски булеварди. Проектът впечатлява с просторно фоайе с високи тавани, съвременна фасада и безупречно изпълнени пространства около сградата.

Вижте наличните имоти за продажба в двете сгради!

Via Bulgaria 1 и Via Bulgaria 2 са дело на консорциума "АТГ Инвест", състоящ се от група утвърдени строителни предприемачи и инвеститори с богато портфолио и дългогодишен опит в жилищното строителство.

След завършването на тези две сгради, част от инвеститорите, създали Via Bulgaria 1 и Via Bulgaria 2, се обединиха в нов предприемачески консорциум под наименованието "АТГ Пропъртис" и обявиха нов амбициозен проект, който ще развиват под наименованието S-Tower. Кулата с футуристична визия ще се извисява на бул."Г.М. Димитров", а купувачите с усет за изключителни жилища веднага проявиха интерес към нея.

Водещият българаски проектант арх. Захариев (главен проектант на S-Tower) я описва така:

"Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-Tower е носител на новата архитектурна естетика на 21-и век. Сградата съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато, прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своя блясък и променящ се образ през различните части на денонощието ще допълва динамичните форми на сградата."

Запознайте се подробно с S-Tower тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти