LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Via Bulgaria 2 получи АКТ 16

LUXIMMO

03.05.2023

Via Bulgaria 2 вече с АКТ 16!

Проектът продължение на номинираната за "Сграда на годината" Via Bulgaria 1 вече е готов да посрещне собствениците на апартаменти, които инвестираха в жилище на един от най-емблематичните софийски булеварди. Проектът впечатлява с просторно фоайе с високи тавани, съвременна фасада и безупречно изпълнени пространства около сградата.

Вижте наличните имоти за продажба в двете сгради!

Via Bulgaria 1 и Via Bulgaria 2 са дело на консорциума "АТГ Инвест", състоящ се от група утвърдени строителни предприемачи и инвеститори с богато портфолио и дългогодишен опит в жилищното строителство.

След завършването на тези две сгради, част от инвеститорите, създали Via Bulgaria 1 и Via Bulgaria 2, се обединиха в нов предприемачески консорциум под наименованието "АТГ Пропъртис" и обявиха нов амбициозен проект, който ще развиват под наименованието S-Tower. Кулата с футуристична визия ще се извисява на бул."Г.М. Димитров", а купувачите с усет за изключителни жилища веднага проявиха интерес към нея.

Водещият българаски проектант арх. Захариев (главен проектант на S-Tower) я описва така:

"Със своите флуидни и обтекаеми форми, плавно преливащи пространства, изобилие от светлина и усещане за простор, S-Tower е носител на новата архитектурна естетика на 21-и век. Сградата съчетава елегантност и блясък, откроява се, обогатява средата и допринася за цялостното развитие на района. Специфичният материал на плътните части на фасадата, наподобяващ розово злато, прави проекта уникален за тази част на Европа, и със своя блясък и променящ се образ през различните части на денонощието ще допълва динамичните форми на сградата."

Запознайте се подробно с S-Tower тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти