LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Весели празници от ЛУКС ИМОТИ!

Приключва успешна и доста динамична година за имотния пазар в България, през която работихме усилено, за да ви предложим най-качествените и луксозни имоти.

Целият екип на ЛУКС ИМОТИ ви поздравява с настъпването на едни от най-светлите празници в годината – Коледа и Нова година! Приемете нашите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благополучие на вас и вашите семейства, и успех във всички начинания през 2014 г.!

Във връзка с предстоящите празници и официални почивни дни, бихме искали да ви информираме, че офисите ни ще бъде затворен от 21 до 26 декември, както и на 31 декември и 1 януари. Ще работим на 27 и 30 декември, които са официални работни дни.

Ако имате въпроси или желаете да уговорите среща или оглед, свържете се с нас на телефон 02 9 11 55 или с нашите местни офиси.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Искрено ваши,

Екипът на ЛУКС ИМОТИ

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти