LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Христо Чепишев: В момента се предлагат най-качествените имоти

Profit.bg

31.05.2016

От днес стартира седмото издание на финансовата конференция „Шумът на парите“, организирана от икономическия бизнес сайт ПрофитБГ. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В рамките на организираната кръгла маса в панела „Недвижими имоти“ специалисти и предприемачи от бранша споделиха мнението си относно текущите тенденции на пазара. ПрофитБГ публикува материал озаглавен „Христо Чепишев: В момента се предлагат най-качествените имоти“ с изказването на предприемача Христо Чепишев, чийто луксозен комплекс Еделвайс наскоро стартира новата си фаза.

Това един имотен проект да се определя като хубав зависи от три фактора, коментира строителният предприемач Христо Чепишев по време на участието си в панел "Недвижими имоти" на седмото издание на Шумът на парите. Първият е добрата архитектура, за която е виновен архитектът, другото е качеството, а третото е локацията. Тези три фактора дават непреходността на един проект.

В момента не е по-лесно отпреди пет години. Напротив, нещата стават по-сложни. Нещата стават обаче и по-качествени. Много трябва да се внимава, когато говорим за проекти във високия сегмент. Там се сблъскваме с клиенти, които много знаят и много изискват.

Това преди пет години го нямаше, заяви предприемачът. Преди ако можеше да се предложи дограма с двоен стъклопакет, беше достатъчно, сега изискванията на купувачите са за троен. Качеството се вдига в строителството, продуктът става все по-хубав, хората са доволни, защото продуктът е качествен. Продуктите, които сега излизат на пазара, се отличават с едни от най-високите качества, които някога са се появявали на пазара. Манталитетът на българина е в основата на пазара.

Ние се чувстваме морално доволни да купим жилище, посочи Чепишев. Северозападните региони на България ще се развият, когато се развие инфраструктурата, построят се магистралите и Дунав мост 2, прогнозира той. София е единствената столица в Европа, който не е на вода. Нито на река, нито на море. Всички големи столици в Европа са на вода. За сметка на това обаче имаме планина, уточни строителният предприемач.

Когато се говори за вода или море, всички искат да са на първа линия. Тук няма първа линия, но има планина. За нас Витоша са “дробовете на града“. Почти няма градове в Европа, където може да се карат ски на 30 минути от центъра, уточни Христо Чепишев. Второто нещо - живеем в голям град. Когато погледна от балкона си в Бояна, виждам смог. Над околовръстното няма смог. И си задаваш най-простия въпрос: кое е най-ценното нещо за човека – това е въздухът. Горе в планината е най-чистият въздух, посочи още предприемачът.

Един от най-красивите и модерни столични комплекси “Еделвайс” е разположен над Резиденция Бояна. Комплексът притежава изключителни характеристики като съвременен дизайн, висококласни материали и отлични разпределения, подходящи за семейства. От апартаментите се откриват прекрасни панорамни гледки към Витоша и към цяла София. В качеството си на ексклузивна агенция по продажбите на Еделвайс-3 ЛУКС ИМОТИ има удоволствието да предложи специални условия за покупка и гъвкави планове за плащане.

Разгледайте офертата за апартаменти в трета фаза на жилищен комплекс ''Еделвайс''-3

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти