LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Мащабно обучение на брокерите на Luximmo, Super Имоти и Stonehard

LUXIMMO

22.06.2018

На 21.06 се проведе поредно мащабно обучение на всички консултанти на LUXIMMO, SUPER ИМОТИ и Stonehard. Специалистите от всички офиси в столицата бяха запознати с последните изисквания на General Data Protection Regulation (GDPR), обсъдиха горещите тенденции на пазара и направиха прогнози за бъдещото му развитие.

Главният юрист на Luximmo Атанаска Илинчева представи нововъведенията в компанията, нужни за покриването на високите изисквания, наложени от новия регламент за защита на личните данни.

Управляващият директор на Luximmo Finest Estates Невена Стоянова посочи част от целите, към които ще се стреми холдингът в бъдеще, сред които дигитализация и утвърждаване на бранда Super Имоти като първата хибридна агенция за недвижими имоти в България.

Всички брокери от бизнес групата на Stoyanov Enterprises преминават множество обучения преди да стартират практикуването на тази нелека професия и постоянно повишават квалификацията и експертизата си, за да отговорят на нуждите на клиентите и да запазят лидерските си позиции на динамичния имотен пазар.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти