LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Идеалният сърф имот

LUXIMMO

13.08.2018

Ако сте любители на активните почивни дни, то ние от LUXIMMO имаме въпрос към вас. Как си представяте идеалния ваканционен имот? Ние вече имаме ясна визия: сърф-къща в Биариц.

Градчето се намира в красивата югозападна част на Франция. В миналото е посещавано предимно от хора с кралски и аристократичен произход, а днес е не само нашата любима сърф дестинация. Очарован от неподправената красота на града през 1830 г. Виктор Юго се моли Биариц "никога да не става моден".

Интериорният дизайнер Susana Beltran е част от клуба на влюбените в Биариц. Своето усещане за свобода и ваканция изразява чрез семейната лятна къща, която откриваме на страниците на AD Espana. Тук достига не само по пътя на сърцето, което ускорява ритъм при първите й стъпки в зелената градина. Водещо при избора й на имот е необходимостта от достатъчно голямо пространство за нарастващото й семейство.

Ако сърфът е ваш начин на живот и търсите най-подходящия за целта имот в България, LUXIMMO препоръчва: Belle Époque Beach Residence !

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти