LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Инж. Стоян Пейчинов поема търсенето и предлагането на парцели в портфолиото на LUXIMMO

LUXIMMO

06.11.2023

LUXIMMO е агенция, която винаги се е стремяла да предложи поле за развитие на своите консултанти, както и тясна специализация в различни сегменти от пазара. През последните години търсенето и предлагането на парцели в и около столицата скочи значително и неминуемо се появи нуждата от специалист в този сегмент.

След множество успешни сделки с парцели в София и изграждане на дългосрочни партньорски отношения с доказани строително-инвестиционни компании в столицата, LUXIMMO гласува доверие на инж. Стоян Пейчинов да поеме работата с парцели в агенцията.

Той гради портфолио от атрактивни предложения и активно среща собственици на земя на атрактивни и търсени локации с потенциални купувачи, оказва пълно съдействие при подготвянето на нужните документи и проследява и асистира през целия процес до завършването на сделката.

Инж. Стоян Пейчинов се присъединява към екипа на LUXIMMO през 2019 година. Завършва висшето си образование в Университет по архитектура, строителство и геодезия, завършвайки магистър „Строителство на сгради и съоръжения”.

Придобива и индивидуална специализация в УАСГ - „Инвестиции в недвижимите имоти“.

Стоян е консултант с дълбоки познания по отношение на изграждането на всякакъв вид сгради. В продължение на 7 години е технически ръководител на обекти ново и старо строителство преди да се насочи към нелеката брокерска професия.

Запознайте се с цялото портфолио на инж. Стоян Пейчинов тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти