LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

ЛУКС ИМОТИ участва в конкурса "Сграда на годината"

Сграда на ГодинатаВ тазгодишния конкурс "Сграда на годината" ЛУКС ИМОТИ участва с 2 свои новопостроени ваканционни сгради от типа "апартаментен хотел".

Тази година за призовите статуетки ще се състезават общо 59 сгради, разпределени в 8 категории. Победителите ще бъдат определени от 19 членно жури на 10 Декември 2007 г.

С двете сгради, с които кандидатстваме за призовото място, имаме амбицията поне да попаднем в групата на номинираните. По мнението на много уважавани експерти в областта на архитектурата, дизайна и строителството нашите "Реденка Лодж" и "Маунтвю Лодж" са уникални творения на днешната архитектурна мисъл, красиви и в същото време функционални. Да проектираме и строим сгради със свой собствен неповторим облик е било винаги един от нашите приоритети.

Надяваме се да спечелим!

Ако желаете да ни подкрепите, моля гласувайте за нас!

Маунтвю ЛоджГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС! Маунтвю Лодж има 4 етажа и 50 луксозни апартамента, както и много удобства, които я правят една от най-модерните и красиви сгради в Банско.

Ето основните удобства в комплекса:

-Ресторант с 60 места

-ултра модерен Спа и Спортен център, състоящ се от фитнес, сауна, джакузи, парна баня, стая за масаж

-подземен гараж и места за паркиране

-24 часова рецепция с лоби бар и камина

-асансьор

-красиво оформени градини

-всички използвани материали са с най-високо качество

-строителните работи са извършени от едни от най-добрите местни строители под строг контрол на качеството.

Апартаментите са завършени с много високо качество с масивни стени и висококачествена изолация. Всеки апартамент има дървен под, камина, ефективна отоплителна система с радиатори, солидни вътрешни врати, солидна външна врата, баня и тоалетна напълно завършена със висококачествени плочки, душ кабина, и всички аксесоари за баня, безжичен интернет и кабелна телевизия.

Вижте още за Маунтвю Лодж

Реденка ЛоджГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС! Реденка Лодж: нов стилен апартаментен комплекс в Реденка Холидей Клуб, в непосредствена блозост до топ курорта Банско и новото голф игрище

Реденка Лодж е луксозен комплекс с 19 апартамента, Ресторант, Виенско кафе на 2 нива с панорамна тераса, рецепция и лоби бар, като това са само част от удобствата на комплекса от затворен тип Реденка Холидей Клуб. В комплекса има открит и закрит плувен басейн, тенис корт, спортен и спа центер( сауна, джакузи, солариум, масаж, фитнес, парна баня и др.) Всики апартаменти са завършени с естествен дървен под, камини във всички апартаменти,интернет, красиво оформени градини.

Основните удобства в комплекса са:

• луксозен четири звезден апартаментен комплекс

• естествен дървен под

• камини във всеки апартамент

• вани и душ кабини

• тераси във всеки апартамент

• традиционна българска механа

• стилно виенско кафе на 2 нива

• красиво оформени градини и детска площадка

• парко места

• ски гардероб

• рецепция

• лоби с камина

• ефективна централна отоплителна система

Вижте още за Реденка Лодж

Вижте информация за строително-предприемаческата дейност на ЛУКС ИМОТИ

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти