LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

СЕМИНАР ЗА ПОКУПКА НА КАЧЕСТВЕНИ ИМОТИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ: 6 Юни 2009 г.

ЦЕНИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-ИЗГОДНИ. СКОРО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС КАЧЕСТВЕН ИМОТ НА НЕУСТОИМА ЦЕНА!

Семинар 6 Юни 2009 г.Във връзка с тенденциите за намаляване на цените на някои качествени имоти през последните месеци и излизането на пазара за продажба на хубави имоти на много изгодни цени, ЛУКС ИМОТИ организира специален семинар за свои клиенти. Събитието ще се проведе на 6 юни 2009 г., събота, в ски курорта Банско, в луксозния ваканционен комплекс Белведере Холидей Клуб.

Подготвили сме специална селекция от най-изгодните за покупка луксозни и качествени имоти в България, както и невероятни оферти от най-желаните дестинации зад граница - Гърция, Испания, Италия, Дубай и САЩ.

На семинара ще покажем за първи път оферти, които никога досега не са били презентирани в България.

Само за участниците на семинара ще предложим извънредна допълнителна отстъпка за покупка на предложените на семинара имоти за продажба.

Също така всички участници ще имат възможност да станат членове на "Клуб ЛУКС ИМОТИ", както и ще получат сертификат за "Специален Клиент". Всичко това ще им даде възможност да ползват в бъдеще най-високите отстъпки, както и достъп до специални оферти само за членовете на Клуба.

Семинарът ще се води лично от упрaвляващия директор на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов. Ще присъстват и водещите регионални мениджъри и брокери от всички наши офиси в страната. Ще имате възможност да се запознаете с професионалисти в областта на качествените и луксозни имоти и да им зададете лично въпроси.

Комбинирайте полезното с приятното! Използвайте тази добра възможност да получите информация от извора, да видите невероятно изгодни оферти и в същото време да прекарате незабравими мигове в Пирин планина. Можете да дойдете с цялото семейство и да използвате този случай също за да си починете този уикенд в планинския курорт Банско.

За всички участници на семинара сме подготвили и интересна развлекателна програма с вечеря, парти и организиран пикник в планината.

Запишете се за участие сега!

Попълнете регистрационната форма

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти