LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

През 2020г. започва строителството на голям туристически комплекс край Самоков

bgtourism.bg

13.09.2019

Самоков. Строителството на първата част от голям туристически комплекс с голф игрище край Самоков ще започне през 2020г. Инвеститор е дъщерно дружество на "Маркан холдинг" - "Голф Окол", като целият проект се оценява на 300 млн. евро и ще се изпълнява на няколко фази.

Голф игрището ще бъде с 18 дупки и площ от 650 декара, 5-звезден хотел, ваканционни жилищни сгради, еко ферма с туристически характер, търговски, развлекателни, спортни и други съоръжения. Инвестицията ще се реализира на площ от 3 000 декара, като теренът е с изглед към язовир Искър и планините Плана и Рила.

Първият етап е на стойност 60 млн. евро и включва изграждането на голф игрището, хотела и част от ваканционните и жилищни имоти в комплекса. Срокът за реализацията на целия проект е 20 години, а само за първия етап 3 години.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти