LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

RUHouse 2 с първа копка

LUXIMMO

19.09.2022

На 16.09 се състоя официалното откриване на строителната площадка на RUHouse 2! Най-новият ексклузивен проект в портфолиото на LUXIMMO е логично продължение на RUHouse - спечелила престижното отличие "Сграда на годината за 2019".

На събитието присъстваха инвеститорите от едноименната строително-инвестиционна компания Rubuilds доц.д-р арх.Евгени Рафаилов, арх.Ния Темиз и проф.Калин Тихолов, Никола Стоянов (основател на LUXIMMO), Невена Стоянова (генерален директор на LUXIMMO), множество партньори и клиенти.

RUHouse 2 предизвика интерес не само с безупречния екип, който стои зад проекта, но и с добрата си локация - на бул."Черни връх", в близост до парк "Лозенец".

Срокът за завършване на проекта е 28 месеца като в може да се възползвате от максимално добри цени и условия в началния етап на строителство.

Жилищата в RUHouse II са с малък процент общи части – 11%, светла височина на таваните - 2.70 м, а апартаментите на последен етаж са със светла височина 3.30 м. Жилищата са с правилни форми на помещенията и големи прозорци с максимално ослънчаване. RuHouse 2 е един нов прочит на идеята на сграда с модерна и иновативна фасада, съчетана с апартаменти с правилни разпределения и оптимизирани общи части.

Вижте повече за офертата тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти