LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Royal Park Boyana е най-добър жилищен комплекс на 2017-а година

LUXIMMO

15.12.2017

Тазгодишното коледно парти на LUXIMMO отбеляза не само внушителните десет години на компанията, но и най-доброто от изминалата 2017-а. Като най-добър проект бе отличен столичният Royal Park Residence Boyana. Проектът е дело на един от най-талантливите и известни български архитекти Боби Богданов от архитектурно студио "Амфион".

Елитният затворен комплекс е разположен на естествен хълм в най-красивата част на кв. „Бояна“ и това го прави единствения по рода си парков комплект у нас. Royal Park Residence Boyana предлага прекрасни гледки към столицата и Витоша, и много естествена светлина, носеща уют.

Не е случайно, че именно този проект се отличава като най-добър за годината и ние заставаме твърдо зад избора си. Royal Park Boyana е олицетворение на качествения начин на живот, резултат от работа на най-високи международни стандарти в областта на комфорта, сигурността и спокойствието на семейната среда. Съчетаващ спокойствието на планинска вила в градска среда и живот в слънчев парк с чист въздух, комплексът предлага на собствениците си домашен уют в напрегнатото ежедневие на столицата.

Предвид идеята за максимална защита на природата, вътрешната зона на комплекса е без наземно движение, а цялата инфраструктура и паркингите са изцяло подземни.

Вдъхновяващият архитектурен проект залага на просторни, светли и комфортни пространства в жилищата и общите части, модерен и елегантен дизайн, панорамни гледки, висококачествени материали, съвременни технологии, умело съчетани с ландшафтното разнообразие.

Разгледайте нашите предложения за имот в елитния Royal Park Residence Boyana!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти