LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

OKINAWA Boutique Residence бе представена на Residential Expo Есен 2023

LUXIMMO

10.11.2023

Първата healthy building сграда в България OKINAWA Boutique Residence бе представена на есенното издание на Residential Expo 2023. Проектът бе презентиран със собствен щанд, а отговорните брокери Любин Чаков и Евелина Царева консултираха десетки клиенти.

Residential Expo есен 2023 е пъpвoтo пo poдa cи мaщaбнo излoжeниe нa избpaни жилищни имoти, което cъбиpa нaй-дoбpoтo oт пaзapa нa eднo мяcтo и cpeщa инвecтитopи и ĸлиeнти. В есенното издание на Residential Expo над 100 актуални жилищни проекти бяxa представени от повече от 30 водещи компании.

OKINAWA се превърна в едно от събитията на пазара на качествено ново строителство в София заради високите стандарти на енергоефективност и иновативна концепция, в чието ядро е благоденствието на бъдещите обитатели.

При строителството на сградата са заложени материали и технологии, които допринасят за осигуряването на здравословна жилищна среда – паропропускливи „дишащи“ мазилки на варова основа за по-високо качество на въздуха, самопромивен филтър за пречистване на водата, по-добра шумоизолация чрез технологията ''двоен зид'' – комбинация от два тухлени блока Wienerberger с платна от шумоизолираща минерална вата, по-добра топлоизолация чрез високотехнологична фасада, която е вентилируема в голямата си част, а крайната обшивка е керамика от Laminam в комбинация с топлоизолационна система на Baumit. Фасадата взаимодейства хармонично с прозорци от алуминиева дограма най-висок клас на световния лидер Alumil и троен стъклопакет с топъл дистанционер, осигуряващи отличен коефициент на топлопреминаване, ефективна шумоизолация и дълговечност.

В края на юли на заседание на Специализирания състав на Общинския експертен съвет бе приет предварителният проект на подробен устройствен план за продължението на метрото в София от метростанция “Витоша“ до “Студентски град“ с три нови метростанции, третата от които на кръстовището на бул. “Симеоновско шосе“ и ул. “Проф. Иван Странски“, само на 3 минути пеша от OKINAWA Boutique Residence!

Вижте повече за OKINAWA тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти