LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Основен ремонт на пътя до Боровец ще подобри движението от София и Южна България

samokov365.com

02.01.2024

До Боровец ще се стига по-бързо и лесно благодарение на основния ремонт на пътищата в района. През 2024 година се очаква да бъде основно ремонтиран пътният участък между Костенец – Самоков – Околовръстен път на София.

Проектът за основен ремонт и рехабилитация на 86-километровия републикански път II-82, който включва Костенец – Радуил – Боровец – Самоков – Панчарево – Околовръстен път София, е публикуван в извънреден брой на Държавен вестник в края на 2023 г. Този проект е включен в строителната програма за 2024 г. на агенция “Пътна инфраструктура”.

Подобряването на пътната инфраструктура, чрез ремонта на Републикански път II-82 е от ключово значение за развитието на туризма и за ръста на търсенето на недвижими имоти в полите на Рила - Боровец, Самоков, Мальовица и други населени места в община Самоков.

Ремонтираният път ще осигурява по-бърз и лесен достъп до 7 Angels - един от най-изисканите нови апартаментни комплекси в к.к. Боровец.

Оригиналната новина можете да прочетете тук.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти