LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Йоана Донковска е Препоръчан брокер за декември 2021 година

LUXIMMO

05.01.2022

Йоана Донковска е носител на титлата Брокер на годината за 2020 година, утвърден специалист в продажбите на имоти ново строителство и наложено лице сред редиците на Luximmo.

Тя често жертва от личното си време в полза на своите клиенти, реагира бързо и ефективно и винаги довежда всеки сложен имотен казус до добър край.

През декември 2021 година тя си спечели още клиентско доверие, а клиентите от своя страна горещо я препоръчаха:

"Използвах услугите на фирма „Луксиммо“ ООД с договор за посредничество при продажба на собствен недвижим имот от 01.12.2021 в частност в лицето на Йоана Янчева Манева като консултант. В последствие избрах и закупих ново жилище, което Вашата агенция предлагаше.

Получих бърза оферта и своевременна консултация, за да може двете сделки да бъдат своевременно и безпроблемно осъществени.

Услугите, които Вашата консултантка ни предостави, бяха бързи, професионални и с високо качество и прецизност.

Доволен съм от бързата и лесна комуникация.

Бих ползвал отново и препоръчал услугите на фирмата Ви.

С уважение,

Христо Соколов"

Вижте всички оферти от портфолиото на Йоана тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти