LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Препоръчан брокер на месец ноември: Спасияна Жезанова

LUXIMMO

02.12.2020

Няма по-голяма награда за отдадения професионалист от истински щастлив и благодарен клиент. За брокер с портфолио от доверени клиенти не съществува сложен пазар и невъзможни сделки. В най-празничния месец от годината стартираме традицията с може би най-ценната ни награда - тази на нашите клиенти! Първият колега, който спечели изключително висок потребителски рейтинг, е Спасияна Жезанова. Ето какво казаха за нея:

Уважаеми г-н Стоянов,

Като Ваш клиент, бих искал да изразя задоволството си от агенция Luximmo и по-специално от консултанта по продажби - Спасияна Жезанова!

В нейно лице, срещнах представата си за безкомпромисния професионалист, който с огромната си енергия, ентусиазъм, компетентност и непримиримост е готов на всичко в името на клиента и постигането на крайната цел. Приятно бях изненадан от факта, че въпреки всички перипетии, които имахме по избора на жилището ми, тя винаги намираше правилния подход и идея за преодоляването им. Удовлетворен съм от факта, че въпреки многобройните "ухажвания" от Ваши конкуренти, повярвах на Спасияна, продължих да работя основно с нея и резултатът не закъсня!

Вярвам, че хора като г-жа Спасияна Жезанова са най-ценния капитал за един работодател, без значение в коя област развива бизнеса си. Успех!

Поздрави,

П.Ч.

Вижте всички оферти от портфолиото на Спасияна Жезанова тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти