Гергана Цанкова е Препоръчан брокер за септември 2021

LUXIMMO

04.10.2021

Д-р Гергана Цанкова е абсолютното доказателство, че с нужната доза отдаденост и желание високите резултати са неизбежни.

А след успешно приключените сделки най-важно е удовлетворението на клиентите, които при работа с Гергана не се колебаят да я препоръчат.

На 02.06.2021г. Гергана получава научна степен "доктор" по научна специалност "Икономика и управление" към Университет за национално и световно стопанство. Тя има дълбоки познания за пазара и неговите цикли и винаги използва своите умения и компетенции в полза на клиентите си.

Поредните доволни такива написаха за нея следното:

"Препоръчвам Гери с две ръце! Много е лесно човек да комуникира с нея, реагира бързо и професионално и ни помогна в борбата за мечтания дом.

„Дългите и мъчителни процеси“ за нас преминаха изключително бързо и леко.

Благодарим ти, Гери!

Ася Иванова и Георги Валейов"

Запознайте се с всички оферти от портфолиото на Гергана Цанкова тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти