LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю на сп. PREMIUM Lifestyle: Лицата на BARNES International

Списание "Premium Lifestyle"

18.12.2020

Никола Стоянов: Съчетаваме най-доброто от двете системи на BARNES International и LUXIMMO

Много често на нашите страници сме споменавали израза „внимание към детайла“. Причината, разбира се, е че се стараем да ви разказваме за изключителни творения – в модата, дизайна, архитектурата, бижута и часовници, преживявания и услуги. А онова, което ги отличава от всички останали, е именно отношението към всяка подробност в процеса на изработка на крайния продукт. Затова и не е изненада, че хората, с които работим съвместно, притежават толкова „набито око“ и за най-дребния елемент. Никола Стоянов, президент на представителството на BARNES в България, не прави изключение. С дългогодишния си опит в сферата на недвижимите имоти от най-висок клас, той умее да забележи неща, на които друг не би обърнал внимание. Ето защо попитахме именно него кое прави BARNES толкова специален бранд.

Г-н Стоянов, с какво BARNES е по-различна от останалите компании на пазара?

BARNES Bulgaria работи по уникален за нашата страна бизнес модел, който съчетава най-доброто от двете системи на BARNES International и LUXIMMO, в пълно съответствие с особеностите и нивото на развитие на пазара на елитни имоти у нас.

Какво взехте от модела на BARNES International и какво от установените практики в LUXIMMO?

Начинът на работа и обслужване на клиентите на българския офис на компанията най-основно дава превес на френския модел по отношение на качеството и стандартите при грижата за клиента, както и при обучението на консултантите. Вътрешната организация на офиса, мотивацията на консултантите и взаимодействието им с мениджмънта са изцяло повлияни от най-добрите практики, прилагани в LUXIMMO, които са се доказали през 13-те години успешна работа на компанията в характерните български условия.

Какво комбинирахте, за да получите най-доброто от двете компании и да успеете да накарате и най-взискателния клиент в България да се почувства доволен?

Маркетинговият подход е комбинация от концепции, инструменти и дейности, прилагани и от двете компании основателки на BARNES Bulgaria. Не на последно място е и значението на факта, че цялата бизнес инфраструктура, изградена от LUXIMMO и неговата корпоративна група от „систър“ агенции и компании за кредитиране, управление на имоти, интериорно проектиране, обзавеждане и ремонти, работят в пълна синергия и са изцяло в услуга на клиентите на BARNES Bulgaria — продавачи, купувачи, наемодатели и наематели.

Защо клиентите биха избрали да продадат или отдадат под наем своя луксозен имот с BARNES?

На първо място искам да споделя, че ние обслужваме групи от клиенти с най-висок статус в обществото, солидни доходи и значително лично богатство. Доверявайки ни екслузивно имота си, те ще получат експертни услуги по продажби и наеми от международна агенция за премиум клас имоти, както и нашия пълен пакет от специализирани маркетингови услуги. Това включва справедлива пазарна оценка по доказани практически методи, първокласно правно обслужване от щатните юристи на агенцията, пълна защита на финансовия интерес на клиента и постигане на максимална продажна или наемна цена на сделката. Не на последно място ние можем да се ангажираме да продадем или отдадем имот до максимум 4 месеца, при одобрена от собственика пазарна оценка. Важно е клиентите да знаят, че ние предлагаме професионално фото- и видеозаснемане, включително с дрон от въздуха, презентация на техния имот в нашата мрежа от сайтове и платформи за продажба на елитни имоти в България и по целия свят. Освен това доверен брокер в BARNES ще бъде постоянно на тяхно разположение през целия процес на предлагане на имота до неговата успешна пазарна реализация.

За завършек бих добавил, че при определени условия, ние от BARNES Bulgaria можем да предложим гъвкаво ценообразуване на нашите услуги, съобразно желанията и очакванията на нашия клиент. Затова не се колебайте да се свържете с нас още днес за първоначална експертна консултация, която не изисква ангажимент от ваша страна.

Вижте всички оферти от портфолиото на BARNES Bulgaria тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти