LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Paradise Place с 2 отличия от конкурса "Сграда на годината 2023"

LUXIMMO

15.12.2023

Премиум комплексът Paradise Place получи две големи награди на тазгодишната церемония по връчването на статуетките от конкурса "Сграда на годината 2023". Събитието, организирано от Градът Медия Груп, се състоя на 14.12 в Sofia Event Center, a проектът Paradise Place бе отличен в категориите "Жилищни комплекси от многофамилни сгради" и "Сграда на годината 2023 - награда на публиката".

Наградите бяха приети от Кирил Кирилов, изпълнителен директор на Парадайс Плейс, проектантът арх. Христо Пенчев, изпълнителен директор на студио ПроАрх и арх.Иво Диков, собственик и управител на Elite Building Company - изпълнител на Paradise Place.

На церемонията присъстваха още Никола Стоянов, основател и собственик на LUXIMMO и BARNES Bulgaria, и Илияна Братованова, водещ консултант по продажбите в проекта.

Paradise Place получи АКТ16 през юни 2023 и вече посрещна първите си обитатели. Локацията му е ключова - на втора линия на бул."Черни връх", на пешеходно разстояние от Paradise Center, метростанция "Витоша", Южен парк, детски и учебни заведения.

Премиум комплексът се състои от 4 жилищни сгради, собствено парково пространство с детска площадка, алеи и кътове за отдих, СПА център със закрит плувен басейн и фитнес зала и рецепция с функции на консиерж.

Вижте наличните имоти за продажба в "Сграда на годината 2023" Paradise Place тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти