LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Okol Lake Park до яз."Искър" с първа копка

LUXIMMO

03.08.2020

На 01.08 официално беше стартирано изграждането на най-мащабния комплекс от типа Golf & Residential Community в България - Okol Lake Park до язовир "Искър". Комплексът е и най-новото попълнение в портфолиото на Luximmo Finest Estates. Цените стартират от 1 623 €/м² (с вкл. ДДС). Без комисиона от купувача!

Okol Lake Park се намира на 40 минути с автомобил от София и концепцията му е да предложи голямо разнообразие от първокласни имоти - едностайни апартаменти, лофтове, самостоятелни къщи, редови къщи.

Имотите разполагат с 10 години пълна гаранция на всички строително-монтажни работи, обзавеждане и оборудване. Отличават се със светла височина на помещенията от 3.05м, минималистична архитектура, характеризираща се с чистота на детайла, изобилие от естествена светлина, усещане за свобода и простор.

Голямо предимство са многото зеленина, здравословната среда и живописните гледки към язовир Искър, Рила, Плана, Стара планина и Витоша.

Комплексът ще разполага още със спортно-приключенски център, голф игрище, училище и детска градина, медицински център, иновативни офис пространства, фермерски пазар и специализирани магазинчета, ресторанти и богат набор от допълнителни услуги.

Комплекс, предлагащ оптималното съчетание на здравословна среда с чист въздух и безброй удобства и всичко това в близост до столицата!

Запознайте се подробно с офертата тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти