Luximmo Finest Estates отвори първи офис в град Пловдив

LUXIMMO

25.02.2019

Единствената българска агенция, носител на три отличия от престижния международен конкурс International Property Awards 2018, Luximmo Finest Estates отвори своя първи офис в град Пловдив.

Нашата професионална експертиза във високия сегмент на имотния пазар, трупана вече 12 години, ще бъде на разположение на продавачите, купувачите, наемодателите и наемателите в града под тепетата.

Високият стандарт на обслужване, превърнал се в запазена марка на компанията, вече ще бъде защитаван и от брокерите в град Пловдив. Младият и амбициозен екип се състои от регионалния мениджър Илияна Руменова и консултантите Иван Гешев и Полина Костадинова.

За професионална консултация, свързана в имотния пазар в града под тепетата, очакваме Ви в бизнес център Level на бул. "6-ти септември" №144А.

Заповядайте!

Вижте всички предложения от портфолиото на Luximmo в град Пловдив тук!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти