LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Невена Стоянова с обзор на 2020-та година

LUXIMMO

04.01.2021

Умиротворен – нашата дума на годината! Година, която изпращаме със смирение в делата и сърцата, с осъзната и дълбока надежда за едно примирие между нас човеците и общия ни дом Земята, с вяра, че е време да сключим най-значимата си сделка – тази с бъдещото ни Аз и неговия ангажимент към заобикалящия го свят. Изпращаме хора и посрещаме уроци, отваряме нова страница в историята и си припомняме добре забравената стара – никога не подценявай природата и не забравяй, че свръхконсумацията води до надхвърляне на отредените ни ресурсови лимити. Цивилизации и поколения са изчезвали, защото ние хората не сме били достатъчно уважителни и грижовни към дома ни. И като едни отдадени търговци на домове, изпращайки последните мигове на годината, сме уверени, че трябва да сме добри посланици на идеята за опазване на общия ни дом – Земята.

През последните 12 месеца научихме много и вярвам, бяхме полезни на много. В хармония на 4-те сезона на България, ние отбелязахме и 4 отчетливи имотни етапа на 2020 година, които носиха и своите дълбоки послания…

Устрем

Посрещнахме 2020-та година с изключително силна мотивация и най-благоприятните условия на пазара – отлично банково финансиране, рекордно ниска безработица, високо ниво на изпратени пари от българи в чужбина, ниски лихви на банковите депозити, проекти, отговарящи на съвременните потребности на купувачите и богато портфолио за най-взискателните клиенти. Успоредно с рекордния брой запитвания и интензивни нива на работа, проведохме и серия от професионални обучения за повишаване на подготовката на екипа, така че да предложим най-добрата услуга в сферата на недвижимите имоти в България. Устремени бяхме към най-добрата ни година от създаването на LUXIMMO.

Заедно

Ковид-19 постави началото на нова реалност за целия свят. В разгара на най-динамичния пазар на имоти, пролетта на 2020 г. започна с една неочаквана пауза на всичко – професионален, социален и личен живот. Точно 10 дни бяха нужни на клиентите ни, за да направят напълно нова конфигурация на своите търсения – къщите, апартаментите с дворове и ваканционните имоти станаха най-желаното притежание на всички. Работата от дистанция постави на имотната карта новата тенденция в търсенията, но и в начина ни на работа. Десетки наши доверени продавачи отвориха вратите на домовете си, за да можем да заснемем видео обиколки и да направим избора на имот безопасен. Купувачите и наемателите ни имаха възможност да проведат видео оглед, да обходят всяко кътче от имотите от дистанция и едва когато са готови с избора си, да пристъпят към реален оглед. Това ускорение в дигитална революция се случи благодарение на неуморната работа на целия екип, както и на отзивчивите и навременни реакции на нашите клиенти. Останахме заедно!

Ускорение

Лятото и есента на годината донесаха неочаквани рекордни обеми на сключени сделки и регистрирани запитвания. Пазарът работеше на своето максимално темпо. От една страна наваксваше месеците, в които съществувахме на бавни обороти. Финализирахме желанията на клиентите, които избираха дигитално през предходния период на локдаун. От друга страна банките не промениха своите благоприятни условия и показаха, че въпреки здравната криза, те не се притесняват от икономическото състояние на света на имотите и застанаха твърдо зад него. И от трета страна – всички ние открихме, че имаме нужда от повече пространство, за да живеем добре в града, както и опцията „работа от дистанция”. Пожелахме тя да остане трайна част от професионалния ни път и това провокира ускорена нужда от покупка на домове извън града. Оценихме природата и осъзнахме необходимостта да я съхраним и живеем съобразно нейните правила. Това, което обичаме, трябваше да съжителства с това, от което светът има нужда. И зимата отново ни напомни този урок…

Съпричастност

Последните месеци на годината бяха отлични от позицията ни на компания. Изграденият ни безопасен модел на работа, дигитални услуги и високо ниво на клиентско доверие ни помогнаха да завършим успешно трудната година. Работихме съпричастно с нуждите и проблемите на нашите клиенти, както и с потребностите един на друг. Осъзнахме, че времената на турболентност и неизвестност са време за проява на най-благородната част от човешкия характер и тя трябва и има място в бизнеса, заемайки основна позиция в политиката на LUXIMMO. Ние не отбелязваме спад в сключения обем сделки и въпреки това осъзнаваме, че трудната за прогнозиране 2021 година, ще бъде наситена с предизвикателства от различно естество. Готови сме да застанем до Вас и да Ви подкрепим, защото знаем, че успехът ни се дължи не само на упоритата ни работа и целеустременост, но и най-вече на отношенията ни с Вас, уважаеми клиенти и партньори!

2021

В навечерието на новата година Ви пожелаваме здраве – за Вас и обичните Ви! Предизвикателствата предстоят и неизвестността не ни плаши. Знаем, че с натрупаната ни опитност, трудолюбие и проявена съпричасност към нуждите Ви, ще се справим. Каквото и да се случи, разчитайте на нашите утвърдени високо професионални практики и на човешкото ни отношение към Вашите имотни казуси. Оставаме заедно!

Честита Нова 2021 година!

Невена Стоянова

Управляващ директор на LUXIMMO FINEST ESTATES

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти